Granskning av klockan från specialutgåvan av TAG-viken Heuer-repliken Monaco fake rolex

Den senaste versionen av TAG Heuer Monaco Gulf Watch introducerades förra året för att fira 50-årsjubileet för förhållandet mellan varumärket och Gulf-raserna. Min tid med klockan fick mig att fake rolex för att förstå att det kunde vara min favorit-munk någonsin. Jag tillbringade ett par veckor med Monacos fantastiska blå urtavla förra året i det namngivna Grand Prix. Ett decennium sedan den senaste viken i Monaco och den mest rörliga designen i kaliber 11 är en vinnare. TAG Heuer tar inte ut någon premie för Gulf-upplagan jämfört med standardkaliber 11 (5 900 $), vilket ytterligare bekräftade min tillbedjan.

TAG HEUER MONACO GOLFO SPIEGATO

Jag måste säga att även om jag personligen föredrar klockor kopior skulle jag personligen vilja ha denna viken Monaco, jag är Jag var verkligen glad över att se den smidda kolversionen av Bamford (fiender till vänster) släpptes på Baselworld tidigare i år. TAGs förtroende för mångsidigheten i Monaco-stil passerar genom samexistensen av dessa mycket olika tolkningar.

Med tanke på att den här nya Monaco Gulf-klockan bara skiljer sig från standard TAG Heuer Monaco 11-kaliber, vill jag spendera lite tid i utvecklingen av Monaco Gulf så att alla kan förstå dess sammanhang, utveckling och historia. Särskilt tack till TAG Heuer Caliber 11-historiska buffertar som beskrev historien för dessa klockor som du kan konsultera här.