De 10 dyra replikklockorna Breitling Watches of All Time klockor kopior

Den legendariska schweiziska klocktillverkaren Breitling har perfektionerat produktionen av en lyxig timepiece absolut. Företaget grundades 1884 av Leon Breitling. Sedan starten har varumärket ägnat sig åt att använda komponenter av högsta kvalitet från Schweiz. Breitling-klockor är populära bland dykare och flygpersonal eftersom de är så pålitliga och välgjorda.

Klockor är också populära bland bilentusiaster eftersom Breitling har arbetat med biltillverkaren Bentley för att producera en serie fantastiska artiklar med begränsad utgåva. På grund av den använda materialens utmärkta kvalitet och de tekniskt avancerade konstruktionerna är de flesta Breitling-modeller ganska dyra.

Här är tio av de dyraste Breitling-klockorna genom tiderna.

10. Emergency II Titan - 17 750 $

Detta är en av Breitling-klockorna som är ett bra exempel på hur väl företaget kombinerar funktion och stil. Det ser ut klockor kopior vassa och maskulina och kan enkelt komplettera ett brett urval av fritidskläder. Emellertid har Emergency II Titanium utformats som en räddningsavsändare och det ultimata verktyget för militär-, räddnings- och säkerhetsarbetare samt utomhusutforskare. Denna modell har en dubbelfrekvenssändare och är den första klockan som integrerar tekniken. Den har också en 1/100-sekunders kronograf, en världstidsfunktion, en nedräkningstimer, en full kalender och ett larm.

9. Windrider Blackbird (J44359) - $ 25999

En av de snyggaste Breitling-klockorna är Windrider Blackbird, en slående klocka med begränsad upplaga. Ringen är fodrad med diamanter, liksom klockremmen. Väskan på 44 mm är gjord av vitt guld och den multifunktionella urtavlan har en virvlande bakgrund av svart och djupblå. Den automatiska rörelsen styr datumfunktion och kronograf medan bländfri safirkristall skyddar skärmen.

8. Bentley GMT Light Body - 26 860 $

Bentley GMT Light Body är trendig, modern och har en distinkt design. Det är ett av många samarbeten mellan Breitling och Bentley Motors, och klockan har ett dubbelt tidszonsystem som är justerbart. För att fake rolex ändra tidzonerna när du kör med denna klocka, allt du behöver göra är att dra ut och vända kronan. Komforten säkerställs av klockans lätta titanfodral och ergonomisk design. Asymmetriska tillvägagångssätt och ett höjt motiv ger mer stil.

7. Bentley Flying B nr 3 - 32 300 $

Denna lyxiga klocka hyllar Winged B, Bentleys ikoniska huvprydnad. Den har ett slående rektangulärt fodral och en urtavla med tre fyrkantiga räknare. Liksom alla Breitling-klockor i Bentley-kollektionen är denna klocka symbolen för raffinement, klass och innovation. Subtiliteterna inkluderar ett guillochemotiv som efterliknar gallret från Bentley-fordon, pärlemor-inlägg och ett graverat fodral som representerar mascoten Flying B.

6. Chronomat 41 - 34 950 $

Breitling-klockor är kända för sin precision och prestanda, och Chronomat 41 är ett otroligt exempel på varumärkets engagemang för excellens. Den har ett utmärkt skrov och en kronograf som förpackar sig. Den blå urtavlan är tilltalande och vacker, medan 41mm-fodralet har en liten böjning som gör det bekvämt för alla. Fallalternativen inkluderar polerat stål, rosaguld, rosaguld och stål. Pilotens klocka är utrustad med innovativa skyddselement och en nedskruvad krona.

5. Markera VI-komplikationer 29 - 65 200 $

Mark VI Komplikationer 29 kl. erbjuder otroligt många funktioner, men den verkliga stjärnan på denna klocka är dess vackra stil. Det ser stilfullt ut, förfinat och har lite vintage-charm men är långt ifrån föråldrat. Fyra hjälplattor visar klockografens kronograf, månfaserna och den eviga kalendern med veckodag, datum och månad. Dess konvexa safirskärm är antireflekterande på båda sidor, och den silverstorma urtavlan gör denna klocka ännu mer funktionell. Inuti är det mekaniska Breitling kaliber 29B.